Award Show, kom met het hele team!

 

Het adres voor de Award Uitreiking is; Evenementenhal Gorinchem; Franklinweg 2, Gorinchem

Op zondag 3 juni vindt de Award Show van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2018 plaats in het Award Show Theater in De Evenementenhal tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. Winnaars mogen sowieso hun titel voeren maar hebben dus ook de mogelijkheid om dit feestelijk te komen vieren en een heuse Award in ontvangst te nemen! De Award Shows zijn de voorgaande jaren altijd uitverkocht geweest.

Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars met hun award op de foto met Fred van Leer of Miss Nederland Nicky Opheij (maak keuze bij aanschaf tickets). Ook de provincie en landelijke winnaars worden bekend gemaakt en gehuldigd. De Award Show wordt gepresenteerd door Kim Kötter. Daarnaast zal Maan, winnares van The Voice of Holland, en bekend van het televisieprogramma De Beste Zangers, een geweldige performance neerzetten en sluiten we af met de afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en ook daar geeft Maan nog acte de presence. Gegarandeerd feest!

Programma Award Show tijdens The Hair X-perience (Franklinweg 2 in Gorinchem, gratis parkeren!): 

13.00 uur - 14:30 uur (inloop tot 13.45 uur)
Uitreiking Gemeente/Gold Winnaars & fotomoment Fred van Leer of Miss NL Nicky Opheij
Na fotomoment
Tijd om The Hair X-perience te bezoeken
15:45 uur 
Inloop Award Show Theater
16:00 uur           
Start Award Show (presentatie Kim Kötter, optreden van Maan, bekendmaking Provincie Winnaars, Landelijke winnaars en winnaars Vakjury)
17:00 uur - 18.00 uur    
Afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en Maan

Tickets (op=op, weg=weg)

Om bij te komen van dit spektakel ontvang je voor iedere tickets dat besteld wordt ook nog 2x een gratis dagentree bij een overheerlijk wellnessresort!

Tickets en/of winnaarsuitingen bestellen

 

Gold partners

Verkiezing van de leukste Kapper en Kapsalon is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details