Award Show Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2018

Op zondag 3 juni vindt de Award Show van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2018 plaats in het Award Show Theater tijdens The Hair X-perience  in Gorinchem.

Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars met hun award op de foto met Fred van Leer. Ook de provincie en landelijke winnaars worden bekend gemaakt en gehuldigd. De Award Show wordt gepresenteerd door Kim Kötter. Daarnaast zal Maan, winnares van The Voice of Holland 2016, een geweldige performance neerzetten en sluiten we af met de afterparty van DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon. Gegarandeerd feest!

Programma Award Show: 

13.00 uur        Huldiging gemeente winnaars
16.00 uur        Award Show met optreden van Maan
17.00 uur        Afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon

Winnaars ontvangen hun Award en mogen dit feestje vieren tijdens de Award Show (niet verplicht). Kaarten hiervoor kosten € 49,- (excl btw) voor de 1e rang en €39,- (excl btw) voor de 2e rang. Dat is inclusief bubbels, de Award, fotomoment met de Award & Fred van Leer, Award Show en de afterparty. 

Verkiezing van de leukste Kapper en Kapsalon is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details