Award Uitreiking kom met het hele team

Op zondagmiddag 26 mei 2019 vindt de Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon plaats tijdens The Hair X-perience.Dat wordt echt heel erg gaaf! 

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen, een winnaarstattoo heerlijke bubbels drinken en gefeliciteerd worden en op de foto met niemand minder dan Maik de Boer? Dan kun je daar voor een ticket/tickets aanschaffen. Het mooie is dat je met dat ticket ook meteen toegang hebt tot The Hair X-perience. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team!

De foto met Maik de Boer is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! Ook worden op 26 mei de winnaars van een award voor meeste creatieve campagnes (uitgereikt door Maik de Boer), de provinciewinnaars en de landelijke winnaars bekend gemaakt!

Ben je niet in de gelegenheid om op zondagmiddag 26 mei te komen? Dan kun je ook maandag 27 mei nog de Award ophalen tijdens The Hair X-perience. Ook voor het ophalen van een Award op maandag 27 november is een award ticket van de verkiezing nodig (dat is ook voor die dag inclusief toegang tot The Hair X-perience). Andersom geeft alleen een ticket voor The Hair X-perience geeft geen toegang tot de uitreiking voor de Gemeente Awards. Dus echt even via deze link bestellen voor zowel toegang tot The Hair X-perience en de uitreiking van de gemeente awards.

Nu tickets met vroegboekkorting bestellen

Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details