Bestel jouw tickets nu nog met vroegboekkorting! Dit is inclusief toegang tot The Hair X-perience!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van tickets? Stuur dan een email naar vragen[@]kapperenkapsalon.nl Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt! Tijdelijk zijn er Early Bird Tickets beschikbaar! Daarna worden de tickets € 10,- duurder. Ticketprijzen zijn exclusief btw.

Early Bird - Zondag 26 mei 2019 - Award overhandiging - Foto met Maik de Boer - Glas heerlijke bubbels - incl. toegang tot The Hair X-perience

Entreeticket met vroegboekkorting voor de Award Uitreiking op zondagmiddag 26 mei 2019 tijdens The Hair X-perience. Dit inclusief 1 Award met daarop de titel(s) die jullie hebben gewonnen, fotomoment Maik de Boer, een glas heerlijke bubbels en inclusief toegang tot The Hair X-perience en mogelijkheid tot bijwonen van de uitreiking aan de provinciewinnaars en bekendmaking van de landelijke winnaars.

€ 29.00
Early Bird - Maandag 27 mei 2019 - Award overhandiging - incl. toegang tot The Hair X-perience

Entreeticket met vroegboekkorting voor het ontvangen van de Award op maandagmiddag 27 mei 2019. Dit is inclusief 1 Award met daarop de titel(s) die jullie hebben gewonnen. Let op hier mee heb je ook toegang tot The Hair X-perience, er is op maandag 27 mei 2019 alleen geen fotomoment, er zijn geen bubbels en er is geen uitreiking voor provinciewinnaars, landelijke winnaars en winnaars voor creativiteit. Wil je dit wel? Koop dan tickets voor zondag 26 mei 2019!

€ 29.00
Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details