Meest gestelde vragen over de Award Uitreiking

Meest gestelde vragen over de Award Uitreiking

Je bent Award winnaar en hebt vragen over de Award Uitreiking. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact op met de organisatie.

1. Waar kan ik kaarten kopen voor de Award Uitreiking?
Bestel hier jouw tickets, voor de Award Uitreiking op zondagmiddag 26 mei 2019 tijdens The Hair X-perience. Om de Award Uitreiking te kunnen bereiken heb je toegang tot The Hair X-perience nodig. Dankzij je aangeschafte ticket voor de Award Uitreiking is dat helemaal gratis. Echter,  je dient je wel van te voren gratis voor The Hair X-perience te registreren. Doe dit vooraf via de registratielink en code die je van ons via de mail ontvangt, dat scheelt je veel tijd.  

 

2. Wanneer ontvang ik de entreetickets? 
Wanneer jullie entreetickets voor de Award Uitreiking hebben besteld liggen die voor je klaar bij de entreebalie van The Hair X-perience. 


3. Moet ik als winnende kapper of kapsalon kaarten kopen voor de Award Uitreiking?
De kappers en kapsalons die een titel hebben gewonnen mogen die sowieso gratis en voor niks uitdragen en benutten. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis voor kappers en kapsalons.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen, een leuke winnaarsuiting heerlijke bubbels drinken en gefeliciteerd worden en op de foto met niemand minder dan Maik de Boer? Dan kun je daar voor een ticket/tickets aanschaffen. Het mooie is dat je ook gratis toegang krijgt tot The Hair X-perience. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team! Ook krijg je voor ieder besteld ticket tijdens de Award Uitreiking een gratis entree overhandigd voor het heerlijke Thermen Soesterberg.

De foto met Maik de Boer is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! Ook worden op 26 mei de winnaars van een award voor meeste creatieve campagnes (uitgereikt door Maik de Boer), de provinciewinnaars en de landelijke winnaars bekend gemaakt!
 

4. Hoef ik met het ticket van de Award Uitreiking geen ticket te kopen voor The Hair X-perience?
Om de Award Uitreiking te kunnen bereiken heb je toegang tot The Hair X-perience nodig. Dankzij je aangeschafte ticket voor de Award Uitreiking is dat helemaal gratis. Echter,  je dient je wel van te voren gratis voor The Hair X-perience te registreren. De registratielink inclusief code ontvang je nadat je jouw ticket voor de Award Uitreiking hebt aangeschaft. Het gratis ticket voor The Hair X-perience en is alleen geldig in combinatie met een ticket voor de Award Uitreiking en wordt bij de entree gecontroleerd. 
 
Let op: alleen een ticket voor The Hair X-perience geeft geen toegang tot de Award Uitreiking!
 

5. Wat is het programma van de Award Uitreiking?

Het programma van de Award Uitreiking wordt binnenkort bekend gemaakt. De uitreiking van de Awards vindt plaats meteen na de entree van de beursvloer aan de rechterkant.


6. Waar vindt de Award Uitreiking plaats? 
De Award Uitreiking vindt plaats op zondag 26 mei tijdens de The Hair X-perience in Evenementenhal Gorinchem (Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem). Evenementenhal Gorinchem ligt aan de A15 afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering. Tevens is Evenementenhal Gorinchem te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal.


7. Waar kan ik parkeren?
Evenementenhal Gorinchem beschikt over ruim 2.100 parkeerplaatsen rondom het pand. Het parkeerterrein is voorzien van slagbomen waardoor uw auto tijdens een bezoek aan Evenementenhal Gorinchem veilig geparkeerd staat. Het parkeertarief bedraagt €5,-


8. Wat is de dresscode?
Het is een feestlijke event en dat betekent dat je qua kleding helemaal jezelf mag zijn, maar natuurlijk vinden we het leuk als je in 'feestelijk' gekleed gaat. We zijn benieuwd.


9. Worden er foto's gemaakt en zijn die beschikbaar?
Ja, er is een fotograaf die de officiele Award-foto maakt. De foto's zullen op 27 mei op de Facebookpagina van de verkiezing worden gepubliceerd. Die foto's mogen jullie ook rechtenvrij gebruiken.


10. Ik heb kaarten besteld voor de Award Uitreiking. Kan ik de kaarten ook annuleren? 
Nee, zie de voorwaarden. Je kunt ze dus wel aan iemand anders geven.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met de organisatie, via vragen[@]kapperenkapsalon.nl.

Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details