Facebook Live Sessie
15 mei 2018
Heb jij vragen over je gewonnen titel, de Award Show of over heel iets anders? Kijk dan vanmiddag om 13.30 uur hier naar de Facebook Live Sessie; wij beantwoorden al je vragen.
Gemeentewinnaars & Top 10's per provincie bekend
9 mei 2018
Na een bloedstollende stemperiode is het dan zover: de gemeentewinnaars en top 10's per provincie zijn bekend! Kijk hier om te zien of jouw favoriete kapper, kapsalon en zzp-kapper gemeentewinnaar is geworden en/of in de Top 10 van de provincie staat. Alle winnaars en Top 10'ers: van harte gefeliciteerd! .
Creatiefste actie van de week
2 mei 2018
Het einde van de stemperiode van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon is in zicht: stemmen kan nog t/m aanstaande zondag! Vandaag wordt dan ook voor de laatste keer de winnaar van de creatiefste actie van de week bekend gemaakt
De twee entreekaarten voor een dagje wellness gaan deze week naar Urjendekapper - UDK met een super leuke winactie: raad hoeveel stemmen UDK heeft. Gefeliciteerd en veel plezier!.
De laatste tussenstand staat online
30 apr 2018
De allerlaatste tussenstand staat online! Kijk hier snel hoe jouw favoriete kapper, kapsalon en zzp-kapper er voor staan in de gemeente en provincie. Om kans te maken op een award heb je minstens 30 stemmen nodig.
Facebook Live Sessie
26 apr 2018
Heb jij vragen over de verkiezing? Kijk dan vanmiddag tussen 12.30 en 13.00 uur naar de Facebook Live Sessie op onze Facebook pagina ; wij zullen al je vragen beantwoorden.
Nieuwe tussenstand gepubliceerd
26 apr 2018
Er is weer een nieuwe tussenstand gepubliceerd! Hoe staan jouw favoriete kapper, kapsalon en zzp-kapper er voor in de gemeente en provincie? Bekijk het hier .
Stemmen kan nog t/m 6 mei via www.
Haarmodewaterwijk winnaar 'creatiefste actie van de week'
25 apr 2018
Het is woensdag en dat betekent: tijd voor de winnaar van de creatiefste actie van de week! Deze week gaan de entreekaarten voor een dagje wellness naar HaarmodeWaterwijk.
Tickets voor Award Show nu beschikbaar
24 apr 2018
Op zondag 3 juni vindt de Award Show plaats in het Award Show Theater tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. Met Kim Kötter, Maan, Fred van Leer, Miss Nederland en DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon wordt het één groot feest! Daar wil je toch bij zijn? Bestel nu hier je kaarten met vroegboekkorting.
Nieuwe tussenstand online: hoe sta jij er voor in de gemeente en provincie?
23 apr 2018
Er is weer een nieuwe tussenstand gepubliceerd! Kijk snel hier hoe jouw favoriete kapper, kapsalon en zzp-kapper er voor staan in de gemeente en de provincie. Maar er is nog niks beslist, stemmen kan nog t/m 6 mei!.
Nieuwe tussenstand met aantal stemmen en gemiddelde waardering
19 apr 2018
Finalisten opgelet: er is weer een nieuwe tussenstand gepubliceerd! Vanaf nu kun je het aantal stemmen en de gemiddelde waardering zien. Check de tussenstand snel hier . Er is ook een tussenstand van de provincie gepubliceerd.
Creatiefste actie van de week
18 apr 2018
Het is woensdag, dus weer tijd voor de bekendmaking van de creatiefste actie van de week! De winnaar van deze week is 't Kamersalonnetje Monica met haar vrolijke poster. Gefeliciteerd, je ontvangt 2 entreekaarten voor een heerlijk dagje wellness!.
Finalisten zijn bekend
16 apr 2018
De finalisten zijn bekend! Heb jij al gezien op welke plaats jij staat? De nieuwe tussenstand staat online, bekijk deze hier .
Laat iedereen weten dat je finalist bent! Maak hierbij gebruik van het gratis finalisten promotiemateriaal dat je hier kunt downloaden.
Nieuwe tussenstand: hoe staat jouw favoriete kapsalon en (zzp-) kapper en voor?
12 apr 2018
Er is weer een tussenstand gepubliceerd! Kijk hier snel hoe jouw favoriete kapper, kapsalon en zzp-kapper er voor staan in de gemeente. Vanaf volgende week is ook te zien hoeveel stemmen je hebt en wat de gemiddelde waardering is.
Nieuwe tussenstand gepubliceerd
9 apr 2018
Er wordt volop gestemd en dus is het weer tijd voor een nieuwe tussenstand! Bekijk 'm snel hier .
Volgende week maandag, bij de volgende tussenstand, vallen alle genomineerden met minder dan 1 stem af.
Nieuwe tussenstand online
5 apr 2018
Het is weer zover: tijd voor een nieuwe tussenstand! Staat jouw favoriete kapper, kapsalon en zzp-kapper al in de top 3? Check het snel hier .
Wellnessdag voor creatiefste actie van de week
5 apr 2018
Goed nieuws: vanaf nu geven we wekelijks 2 entreekaarten voor een wellnessdag weg aan de (zzp-) kapper of kapsalon met de leukste campagne-actie van die week! Elke woensdag wordt de winnaar bekend gemaakt.
Heb jij dus een creatieve actie, mooie poster of een toffe vlog gemaakt? Laat het ons weten en houd je mailbox en social media in de gaten.
Nieuwe tussenstand online
2 apr 2018
Er is weer een nieuwe tussenstand gepubliceerd. Kijk gauw hier hoe jouw favoriete kapper, kapsalon en zzp-kapper en voor staan in de gemeente.
Vakjury voor (niet ZZP) Kappers en Kapsalons
30 mrt 2018
De vakjury voor (niet ZZP) Kappers en Kapsalons bestaat uit Jolanda Schenke , PatrickKnipt en Roza Awetisian. Kappers en Kapsalons kunnen zich nog aanmelden om in aanmerking te komen voor de Vakjury Award: www.
Nieuwe tussenstand online
29 mrt 2018
Er wordt volop gestemd op de genomineerde kapsalons, kappers en zzp-kappers! Daarom hebben we vandaag weer een nieuwe tussenstand gepubliceerd. Kijk snel hier hoe je er voor staat. Nu is het nog een ranking, vanaf 19 april kun je ook zien hoeveel stemmen je hebt en wat je waarderingscijfer is.
Nieuwe tussenstand gepubliceerd
26 mrt 2018
Het is weer tijd voor een nieuwe tussenstand! Check hier snel hoe jouw favoriete kapsalon, kapper en zzp-kapper er voor staan in de gemeente.
Lig je op schema? Deel dan deze tussenstand, die verzorgd is door www.
Win een Meet & Greet met Maan
23 mrt 2018
Heb jij al op je favoriete kapsalon, kapper en zzp-kapper gestemd? Dan maak je kans op een Meet & Greet met Maan tijdens de Award Show op 3 juni! Breng dus snel je stem uit. Na de stemperiode maken we de winnaar bekend.
Nieuwe tussenstand gepubliceerd
21 mrt 2018
Er is weer een nieuwe tussenstand gepubliceerd. Check nu hier hoe jouw favoriete kapper, zzp-kapper en kapsalon er voor staan in je gemeente.
1e tussenstand is bekend
16 mrt 2018
De 1e tussenstand is bekend. Bekijk nu hier hoe jouw favoriete kapper, zzp-kapper en kapsalon er voor staan in de gemeente!
Er is nog niets beslist, want stemmen kan nog tot en met 6 mei via www.kapperenkapsalon.nl . .
Kant-en-klare social media berichtjes met de Embrosa app
16 mrt 2018
Op zoek naar inspiratie over wat je kunt delen op Facebook of Instagram? In de gratis Embrosa app staan meer dan 4000 berichten over de kappersbranche. Kies 'Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2018' onder 'bronnen' en met één druk op de knop plaats je kant-en-klare social media berichtjes over de verkiezing.
Kapperskorting.comĀ gouden partner Verkiezing Leukste Kapper & Kapsalon
15 mrt 2018
Met trots kondigen we aan dat Kapperskorting.com , dé grootste online kappersgroothandel, gouden partner is geworden van de Verkiezing Leukste Kapper & Kapsalon!
Kapperskorting.
Facebook Live Sessie
14 mrt 2018
Heb jij vragen over de verkiezing of wil jij weten hoe je de meeste stemmen kunt werven? Kijk dan op woensdag 14 maart tussen 13.00 en 13.30 uur naar de Facebook Live Sessie op de Facebookpagina van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2018.
Stem nu op jouw favoriete kapper, zzp-kapper en kapsalon
13 mrt 2018
Er kan vanaf vandaag tot en met 6 mei gestemd worden op de genomineerde kappers, zpp-kappers en kapsalons via www.kapperenkapsalon.nl en via sms.
Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst "VOTE [UNIEKE SMSCODE]".
Mis niks over de Verkiezing op Facebook
5 mrt 2018
Facebook gaat het anders doen: op je nieuwsoverzicht zal binnenkort de nadruk liggen op berichten van je vrienden en familie. Dat kan zomaar betekenen dat je een update over de Verkiezing mist.
Maak als stemmer kans op fantastische prijzen
26 feb 2018
Over 2 weken barst de strijd los: vanaf 12 maart kan er gestemd worden op de leukste kapper, kapsalon en zzp-kapper! Ook als stemmer maak je kans op fantastische prijzen:
Meet & Greet met Maan tijdens de Award Show op 3 juni.
Het aftellen is begonnen!
19 feb 2018
Nog 3 weken tot er op jullie gestemd kan worden in de gemeente. Eindigen jullie als gemeentewinnaar dan kun je tijdens de Award Uitreiking met de award op de foto met Fred van Leer.
Facebook Live Sessie
12 feb 2018
Heb jij vragen over de verkiezing of wil jij weten hoe je de meeste stemmen kunt werven? Kijk dan op donderdag 15 februari naar de Facebook Live Sessie op de Facebookpagina van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2018 tussen 14.45 en 15.15 uur. .
De vakjury is bekend
8 feb 2018
Voor zowel kappers, kapsalons als ZZP Kappers is er ook een vakjuryprijs. Ook deze Vakjury Awards worden uitgereikt tijdens de Award Show op 3 juni 2018.
Verkiezing in de spotlight op website TopHair
7 feb 2018
Bezoekers van de website van TopHair kunnen niet om de Verkiezing van Leukste Kapper & Kapsalon heen. Iedereen wordt opgeroepen om zijn/haar kapsalon of favoriete (ZZP) kapper te nomineren.
Start Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon
6 feb 2018
Vanaf 12 maart 2018 gaan we op zoek naar de leukste kappers en kapsalons van 2018. In alle gemeentes in Nederland kan dan worden gestemd op de leukste Kappers, ZZP Kappers en kapsalons en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award.
30 nov -1
Gold partners

Verkiezing van de leukste Kapper en Kapsalon is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details