Fijn Pinksterweekend!
29 mei 2020
PINKSTERWEEKEND ✨
Wij wensen jullie allemaal een fijn Pinksterweekend. Geniet van het prachtige weer.
De ZEVENDE tussenstand is gepubliceerd!
26 mei 2020
De ZEVENDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen! ✨
Naar de gemeente tussenstand -> .
LAATSTE KANS OM AAN TE MELDEN!
25 mei 2020
❗️ LET OP ❗️
Je kunt je als Kapsalon of ZZP Kapper nog aanmelden tot morgenavond (26 mei) 23:59.
De ZESDE tussenstand is gepubliceerd!
19 mei 2020
De ZESDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!
Tussenstand per provincie -> .
Tijd voor wat leuke inspiratieposts
14 mei 2020
Tijd voor even wat leuke inspiratie op deze donderdag! ✨
Inmiddels zijn veel kapsalons en kappers weer aan het werk. Hoe gaat het met jullie?
De VIJFDE tussenstand is gepubliceerd!
12 mei 2020
De VIJFDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hier hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen.
Gefeliciteerd, jullie mogen weer open!
7 mei 2020
GEFELICITEERD!
Alle kappers en kapsalons mogen vanaf 11 mei weer open. Geniet ervan namens het team van de Verkiezing van Leukste Kapper & Kapsalon.
De vierde tussenstand is gepubliceerd!
6 mei 2020
De VIERDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!
Tussenstand per gemeente .
Highlights social posts 30 april
30 apr 2020
Ook afgelopen week kwamen er weer een heleboel mooie creaties voorbij. Jullie zijn enthousiast bezig met het werven van zoveel mogelijk stemmen.
Verkiezing opgepikt door lokale media
29 apr 2020
Verschillende lokale media hebben inmiddels de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon opgepikt en hier een leuk stuk over geschreven. Zo schreef In de Buurt Ede dit artikel over zestien Kapsalons en vier ZZP Kappers uit Ede die zich hebben aangemeld voor onze verkiezing!
Naar het artikel -> .
De derde tussenstand is bekend!
28 apr 2020
De DERDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hier hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!
Naar de tussenstand.
Maak als stemmer kans op mooie prijzen!
24 apr 2020
WIST JE DAT?
Je als stemmer kans maakt op mooie prijzen?. - Apple Earpods. - VVV Giftcard t.w. € 100,00
De TWEEDE tussenstand is bekend!
21 apr 2020
De TWEEDE tussenstand staat op onze website! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen.
Persoonlijke boodschap aan jouw klanten
20 apr 2020
TIP!
Maak net als Kapsalon Hair Wish een persoonlijke video met de oproep om te stemmen. Dit is creatief en maakt het gelijk persoonlijk!
WIST JE DAT?
17 apr 2020
Je het promotiemateriaal op onze website ook zelf kunt bewerken? Dit kan je doen door bijvoorbeeld het gratis bewerkingsprogramma GIMP te downloaden! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zie hier een leuk voorbeeld van Salon Uniek uit Barneveld.
Inspiratie voor promotie
16 apr 2020
Afgelopen dinsdag is de eerste tussenstand live gezet. Nog altijd zien we op social media kanalen veel creatieve foto's en leuke video's voorbij komen.
De eerste tussenstand is bekend!
15 apr 2020
De 1e tussenstand is bekend! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Wij kunnen alvast verklappen dat de verschillen klein zijn.
De stemfase is van start!
6 apr 2020
Vanaf nu kan je stemmen op jouw favoriete Kapsalon of ZZP-Kapper. Klik hier !
Verschuiving Award Uitreiking naar 30 augustus
1 apr 2020
De Award Uitreiking van de verkiezing vindt plaats tijdens The Hair X-perience. Dit evenement is vanwege de Corona-crisis verschoven naar 30 en 31 augustus 2020.
Maak gebruik van ons gratis promotiemateriaal!
30 mrt 2020
Wij helpen graag met de voorbereiding op jullie campagne, zodat jullie op 6 april 2020 sterk van start gaan als de stemfase begint. Je kan daarbij gebruik maken van het gratis promotiemateriaal.
Het aanmelden is begonnen + update coronavirus
16 mrt 2020
In deze onzekere tijden hebben wij aan verschillende kappers gevraagd of we de verkiezing wel doorgang moeten laten vinden. Zij gaven aan van wel, omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen.
1 jan 1970
Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details