LEUK ARTIKEL IN HET AD 
7 jul 2020
Het AD Groene Hart, editie Gouda, plaatste afgelopen week een leuk artikel over de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon. Met in de hoofdrol Le Salon Oudewater als landelijke winnaar van de categorie Kapsalons!
Klik hier om het artikel te lezen.
GROTE VRAAG NAAR DIGITALE AWARDS 
3 jul 2020
De bestelde awards moeten op maat worden gemaakt en dit kost even tijd... Alle bestelde digitale awards zullen daarom begin volgende week per e-mail aan jullie worden uitgeleverd.
Geslaagde Online Award Uitreiking
3 jul 2020
Maandagavond vond de Online Award Uitreiking van de 9e editie van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon plaats. De kappersbranche keek massaal, de online stream bereikte ruim 50.
Wie worden de winnaars onder de stemmers?
26 jun 2020
Wie zullen maandag de winnaars onder de stemmers worden? Spannend!
De winnaars maken kans op de volgende mooie prijzen:. ⭐️ Apple Earpods
COUNTDOWN Online Award Uitreiking
25 jun 2020
COUNTDOWN ONLINE AWARD UITREIKING ⏱
Het is bijna zo ver... De Online Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon
DJ Paul C4GE zorgt voor muzikale omlijsting
23 jun 2020
Tijdens de Online Award Uitreiking op 29 juni om 19:00 zal niemand minder dan DJ Paul C4GE zorgen voor de muzikale omlijsting
Presentatie in handen van Kim Kötter
22 jun 2020
De presentatie van de Online Award Uitreiking op 29 juni 19:00 is in handen van Kim Kötter!
EINDE STEMPERIODE
21 jun 2020
De stemperiode van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon is afgelopen! Ontzettend bedankt voor het stemmen allemaal.
Tijdens de Online Award Uitreiking op 29 juni om 19:00 worden onder meer de gemeentewinnaars, vakjurywinnaars, de winnende kapper/kapsalon van 2 tickets naar Ibiza en de prijswinnaars onder de stemmers bekend gemaakt.
Tophair Magazine plaatst leuk online artikel
18 jun 2020
Tophair magazine plaatste een leuk online artikel over de Online Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon op 29 juni om 19:00. Kim Kötter wordt namelijk de presentatrice en Wolfgang Peppmeier en Roza Awetisian de sidekicks van de livestream.
De LAATSTE tussenstand is gepubliceerd!
16 jun 2020
De LAATSTE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, waar nu ook het aantal stemmen en de gemiddelde waardering te zien zijn, en in de provincie. Stem nu nog snel op jouw favoriet, want zaterdag 20 juni 23:59 sluiten de stembussen.
Kapperskorting.com gouden partner van de verkiezing
15 jun 2020
Dit jaar is dé groothandel voor hair & beauty professionals Kapperskorting.com hoofdsponsor van de categorie ZZP Kappers van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2020! Wij vinden dit natuurlijk een logische match, want Kapperskorting.
COUNTDOWN einde stemperiode
12 jun 2020
COUNTDOWN ⏱
Nog iets meer dan 8 dagen en dan sluit de stemperiode van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon.
De NEGENDE tussenstand is gepubliceerd!
9 jun 2020
De NEGENDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen.
29 juni LIVE ONLINE AWARD UITREIKING! 
3 jun 2020
De Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon vindt bij deze editie online plaats.
Op 29 juni worden om 19:00 uur in een live-uitzending onder meer de gemeentewinnaars, vakjurywinnaars, de winnende kapper/kapsalon van 2 tickets naar Ibiza en de prijswinnaars onder de stemmers bekend gemaakt.
De ACHTSTE tussenstand is gepubliceerd!
2 jun 2020
De ACHTSTE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!
Tussenstand per provincie -> .
Fijn Pinksterweekend!
29 mei 2020
PINKSTERWEEKEND ✨
Wij wensen jullie allemaal een fijn Pinksterweekend. Geniet van het prachtige weer.
De ZEVENDE tussenstand is gepubliceerd!
26 mei 2020
De ZEVENDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen! ✨
Naar de gemeente tussenstand -> .
LAATSTE KANS OM AAN TE MELDEN!
25 mei 2020
❗️ LET OP ❗️
Je kunt je als Kapsalon of ZZP Kapper nog aanmelden tot morgenavond (26 mei) 23:59.
De ZESDE tussenstand is gepubliceerd!
19 mei 2020
De ZESDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!
Tussenstand per provincie -> .
Tijd voor wat leuke inspiratieposts
14 mei 2020
Tijd voor even wat leuke inspiratie op deze donderdag! ✨
Inmiddels zijn veel kapsalons en kappers weer aan het werk. Hoe gaat het met jullie?
De VIJFDE tussenstand is gepubliceerd!
12 mei 2020
De VIJFDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hier hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen.
Gefeliciteerd, jullie mogen weer open!
7 mei 2020
GEFELICITEERD!
Alle kappers en kapsalons mogen vanaf 11 mei weer open. Geniet ervan namens het team van de Verkiezing van Leukste Kapper & Kapsalon.
De vierde tussenstand is gepubliceerd!
6 mei 2020
De VIERDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!
Tussenstand per gemeente .
Highlights social posts 30 april
30 apr 2020
Ook afgelopen week kwamen er weer een heleboel mooie creaties voorbij. Jullie zijn enthousiast bezig met het werven van zoveel mogelijk stemmen.
Verkiezing opgepikt door lokale media
29 apr 2020
Verschillende lokale media hebben inmiddels de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon opgepikt en hier een leuk stuk over geschreven. Zo schreef In de Buurt Ede dit artikel over zestien Kapsalons en vier ZZP Kappers uit Ede die zich hebben aangemeld voor onze verkiezing!
Naar het artikel -> .
De derde tussenstand is bekend!
28 apr 2020
De DERDE tussenstand is gepubliceerd! Bekijk nu hier hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!
Naar de tussenstand.
Maak als stemmer kans op mooie prijzen!
24 apr 2020
WIST JE DAT?
Je als stemmer kans maakt op mooie prijzen?. - Apple Earpods. - VVV Giftcard t.w. € 100,00
De TWEEDE tussenstand is bekend!
21 apr 2020
De TWEEDE tussenstand staat op onze website! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Stem nu snel op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen.
Persoonlijke boodschap aan jouw klanten
20 apr 2020
TIP!
Maak net als Kapsalon Hair Wish een persoonlijke video met de oproep om te stemmen. Dit is creatief en maakt het gelijk persoonlijk!
WIST JE DAT?
17 apr 2020
Je het promotiemateriaal op onze website ook zelf kunt bewerken? Dit kan je doen door bijvoorbeeld het gratis bewerkingsprogramma GIMP te downloaden! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zie hier een leuk voorbeeld van Salon Uniek uit Barneveld.
Inspiratie voor promotie
16 apr 2020
Afgelopen dinsdag is de eerste tussenstand live gezet. Nog altijd zien we op social media kanalen veel creatieve foto's en leuke video's voorbij komen.
De eerste tussenstand is bekend!
15 apr 2020
De 1e tussenstand is bekend! Bekijk nu hoe jouw favoriet ervoor staat in de gemeente, maar ook in de provincie waar hij/zij gevestigd is. Wij kunnen alvast verklappen dat de verschillen klein zijn.
De stemfase is van start!
6 apr 2020
Vanaf nu kan je stemmen op jouw favoriete Kapsalon of ZZP-Kapper. Klik hier !
Verschuiving Award Uitreiking naar 30 augustus
1 apr 2020
De Award Uitreiking van de verkiezing vindt plaats tijdens The Hair X-perience. Dit evenement is vanwege de Corona-crisis verschoven naar 30 en 31 augustus 2020.
Maak gebruik van ons gratis promotiemateriaal!
30 mrt 2020
Wij helpen graag met de voorbereiding op jullie campagne, zodat jullie op 6 april 2020 sterk van start gaan als de stemfase begint. Je kan daarbij gebruik maken van het gratis promotiemateriaal.
Het aanmelden is begonnen + update coronavirus
16 mrt 2020
In deze onzekere tijden hebben wij aan verschillende kappers gevraagd of we de verkiezing wel doorgang moeten laten vinden. Zij gaven aan van wel, omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen.
1 jan 1970
Gold partners

Vote Company faciliteert veilig en eerlijk online stemmen voor besloten groepen stemgerechtigden.

Daarnaast is het de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details