Vakjury's

Voor zowel kappers, kapsalons als ZZP Kappers is er ook een vakjuryprijs. Ook deze Vakjury Awards worden uitgereikt tijdens de Award Show op 3 juni 2018.

Voor alle 3 de categorieen geldt dat een vakjuryprijs alleen kan worden toegekend als de betreffende genomineerde minimaal 30 stemmen heeft behaald bij de publieksverkiezing. Draagvlak bij klanten is natuurlijk belangrijk. Bij het aanmelden van een eigen nominatie kan worden aangegeven dat men ook in aanmerking wil komen voor de vakjuryprijs met bijbehorende motivatie. Ben je door de redactie of door een klant genomineerd dan kun je via vragen@kapperenkapsalon.nl doorgeven dat je ook in aanmerking wilt komen voor de vakjuryprijs met in de mail je motivatie.

Vakjury voor de categorie kappers en de categorie kapsalons

De vakjury voor de categorie kappers (ZZP Kappers hebben en eigen Vakjury Award) en de categorie kapsalons is samengesteld door Top Hair en bestaat uit de volgende juryleden;

Jolanda Schenke

Jolanda Schenke  is 15 jaar eigenaresse geweest van 2 salons en sinds 2011 ‘European Artistic en Creative Director’ van TRINITY haircare en mede-eigenaresse van TRINITY haircare Benelux. In deze functie is zij verantwoordelijk voor educatie, shows en trendhoots in zowel binnen- als buitenland.   

 

Patrick Donders

Patrick Donders is een gedreven en creatieve kapper. Na een carrière als fiscalist is Patrick op latere leeftijd in aanraking gekomen met het kappersvak. Patrick heeft onder andere trainingen gevolgd bij de gerenommeerde Sassoon Academy in Londen. Als kapper laat Patrick zich inspireren door vakgenoten die actief zijn op social media en hun werk en kennis delen met de wereld. Patrick deelt zijn eigen werk via Youtube en heeft inmiddels miljoenen kijkers wereldwijd. 

 

Roza Awetisian

Ik ben kapster, colorista en trainer. Ik heb mijn eigen kapsalon en academie in Alkmaar en ben creative director van het exclusieve haarmerk Jean Paul Mynè. Ik ben creatief en werk hard; dit zijn dan ook belangrijke pijlers voor mij om te bepalen of een kapsalon de aller-leukste is!

Vakjury voor de categorie ZZP Kappers

ZZP Kappers kunnen, naast de publieksverkiezing, ook kans maken op de landelijke titel van Leukste én Ondernemendste ZZP Kapper van 2018. De vakjury van FNV MOOI beoordeelt de 10 hoogst gerankte ZZP’ers die de beste combinatie hebben tussen het aantal stemmen & het hoogste gemiddelde cijfer uit de publieksverkiezing én die zich bij voorkeur hebben aangemeld voor een beoordeling door de vakjury. De vakjury zal ook op drie verschillende criteria beoordelen namelijk:

-        Manieren hoe jij klanten bereikt en verbind.

-        Manieren hoe jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

-        Mate van betrokkenheid bij de branche en collega’s.

ZZP Kappers die straks meedingen naar de landelijke titel ontvangen op een later moment in de verkiezing bericht van FNV MOOI met hoe zij kans kunnen maken op de landelijke titel.

Binnenkort wordt hier vermeld welke vakjuryleden van FNV MOOI de ZZP Kappers zullen gaan beoordelen.

Gold partners

Verkiezing van de leukste Kapper en Kapsalon is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details