Vakjury

De vakjury bestaat uit Patrick Donders, Roza Awetisian en Rene Donkel en wordt begeleid door mediapartner Top Hair. Zij maken uit de Provincie Winnaars (op basis van de online stemronde) de keuze voor een landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers.

Patrick Donders

Patrick Donders is een gedreven en creatieve kapper. Na een carrière als fiscalist is Patrick op latere leeftijd in aanraking gekomen met het kappersvak. Patrick heeft onder andere trainingen gevolgd bij de gerenommeerde Sassoon Academy in Londen. Als kapper laat Patrick zich inspireren door vakgenoten die actief zijn op social media en hun werk en kennis delen met de wereld. Patrick deelt zijn eigen werk via youtube en heeft inmiddels miljoenen kijkers wereldwijd. 

Roza Awetisian

Roza Awetisian (25) is kapster, colorista en trainer. Zij heeft haar eigen kapsalon en academie in Alkmaar en is creative director van het exclusieve haarmerk Jean paul Mynè. Rosa is creatief en werkt hard; dit zijn dan ook belangrijke pijlers voor haar om te bepalen of een kapsalon de allerleukste is!  

 

 

 

 

Rene Donkel

Rene Donkel (56) is al tien jaar uitgever van het kappersvakblad Top Hair Magazine Benelux. Top Hair is het toonaangevende vakblad in de branche. Rene heeft de laatste jaren vele kleine aanpassingen gedaan in TH Magazine. Met de vele collecties en know how pagina’s heeft hij een goed beeld van wat er in de branche afspeelt en gebeurt. Vandaar dat hij 1 van de bedenkers is van de Hair X perience en zijn motto: Het kappersvak moet gevierd worden! Het is leuk om kapper te zijn.

Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details