Over de verkiezing

Over de verkiezing

Aan verschillende kappers hebben we gevraagd of we de verkiezing in deze onzekere tijden wel doorgang moeten laten vinden. Zij gaven aan van wel, omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen. De Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon gaat daarom door. Juist nu is het belangrijk dat jullie kappers, laten zien dat jullie de leukste, beste en mooiste zijn, want kapsalons en ZZP Kappers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer stralend uitziet, maar bieden ook een luisterend oor. In de kapsalon kunnen mensen hun verhaal kwijt. De kapsalon is de hoeksteen van jouw buurt. Jullie verdienen dit podium!

Ook in 2020 zijn we op zoek naar de leukste kapsalons en ZZP Kappers van Nederland. Vanaf 6 april tot en met 20 juni 2020 kan er in alle gemeentes van Nederland gestemd worden op de leukste kapsalons en ZZP Kappers. Zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers wordt bepaald door de vakjury. 

3 Awards voor Creativiteit

Heb jij een toffe en creatieve campagne gevoerd om ervoor te zorgen dat jouw kapsalon of jij als ZZP Kapper hoog eindigt in de verkiezing, dan maak jij kans op één van de 3 Creativiteit Awards die tijdens de Award Uitreiking op 30 augustus 2020 wordt uitgereikt. 

Stemronde en prijzen voor stemmers

Vanaf 6 april tot en met 20 juni kan iedereen via www.kapperenkapsalon.nl stemmen op zijn of haar favoriete kapper of kapsalon. Je mag maximaal 1 keer per device en per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst jouw stem bevestigd voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen:

  1. Apple Earpods
  2. VVV Giftcard t.w. € 100,00 o.a. te besteden bij Thuisbezorgd.nl
  3. Gratis knipbeurt bij jouw favoriet (geldig tot jaar na coronacrisis)

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

  1. Twee vliegtickets naar Ibiza. Aangezien we keuzevrijheid willen bieden met betrekking tot datum, tijdstip en luchthaven van vetrek aan de winnaar wordt dit uitgekeerd in de vorm van een tegoed van 250 euro zodat de winnaar zelf kan boeken. Geldig t/m 1 mei 2022
  2. Bol.com giftcard t.w.v. €100,00
  3. Verzorgingspakket t.w.v.€ 75,00

Gemeente, provincie en landelijke winnaars

Kapsalons en ZZP Kappers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een kapsalon of ZZP Kapper kan natuurlijk ook beide titels in de gemeente winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. De landelijke winnaars worden bepaald door de vakjury (zie hieronder). Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Kapsalons en ZZP Kappers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger kunnen op 30 augustus 2020 bij de Award Uitreiking ook nog een Gold Award ontvangen.

Als genomineerde met minimaal 30 stemmen maak je naast een Award ook nog eens kans op een hele toffe prijs, namelijk 2 tickets naar Ibiza! Deze prijs wordt verloot onder alle genomineerden met minimaal 30 stemmen.  

Vakjury
De vakjury maken uit de Provincie Winnaars (op basis van de online stemronde) de keuze voor een landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers.

Award Uitreiking tijdens The Hair X-perience
Op 30 augustus 2020 wordt de verkiezing afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking tijdens The Hair X-perience! Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen, heerlijke bubbels drinken, een leuke winnaarsuiting en gefeliciteerd worden en op de foto met een toffe BN'er? Dan kun je daar voor een ticket/tickets aanschaffen. Het mooie is dat je met dat ticket ook meteen toegang hebt tot The Hair X-perience. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team!

De foto met de BN'er is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! Ook worden op 30 augustus 2020 de landelijke winnaars bekend gemaakt.

Het programma

13:30 tot 15:45 uur Gemeentewinnaars en Gold winnaars Kapsalons en ZZP Kappers nemen Awards feestelijk in ontvangst en gaan met hun Award op de foto met de bekende Nederlander (Tip: is de rij om 13:30 uur lang, ga dan nog even over de beursvloer en sluit dan wat later aan zodat je niet al te lang hoeft te wachten)

16:00 uur - 16:45 uur Award Uitreiking met:

- Bekendmaking en huldiging Creativiteit Awards door de BN'er

- Bekendmaking en huldiging Provinciewinnaars Kapsalons en ZZP Kappers

- De vakjury maakt de landelijke winnaar bekend bij de Kapsalons en de ZZP Kappers

Ben je niet in de gelegenheid om op zondagmiddag 30 augustus te komen? Dan kun je ook maandag 31 augustus nog de Award ophalen tijdens The Hair X-perience. Ook voor het ophalen van een Award op maandag 31 augustus is een award ticket van de verkiezing verreist (dat is ook voor die dag inclusief toegang tot The Hair X-perience). Meer over de Award Uitreiking

Organisatie & Partners
Deze verkiezing wordt organiseerd door Vote Company in samenwerking met The Hair X-perience, Top Hair, Kapperskorting.com /  Haibu Experience Center en UnitedConsumers. Kapperskorting.com is hoofdsponsor van de categorie ZPP Kappers.

Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details