Over de verkiezing (gratis aanmelden is al mogelijk)

Vanaf 4 maart 2019 gaan we op zoek naar de leukste kapsalons en ZZP Kappers van 2019. Vervolgens kan vanaf 25 maart 2019 in alle gemeentes in Nederland gestemd worden op de leukste kapsalons en ZZP Kappers. Zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. Naast de publieksjury is er ook een vakjury. Bij het nomineren kun je aangeven of je ook in aanmerking wilt komen voor een Vakjury Award. 

 

Stemronde
Vanaf 25 maart tot en met 5 mei 2019 kan iedereen via www.kapperenkapsalon.nl stemmen op zijn of haar favoriete kapsalons of ZZP Kapper. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst jouw stem bevestigd voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. 

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen daar over later meer.

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
Kapsalons en ZZP Kappers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een kapsalon of ZZP Kapper kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Ook de landelijke winnaars worden bepaald op basis van deze combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Kapsalons en ZZP Kappers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger kunnen op 26 mei 2019 bij de Award Uitreiking ook nog een Gold Award ontvangen.

 

Award Uitreiking tijdens The Hair X-perience
Op zondagmiddag 26 mei 2019 wordt de verkiezing afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking tijdens The Hair X-perience in Gorinchem! Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen en gefeliciteerd worden en op de foto met een Bekende Nederlander? Dan kun je daar voor een ticket aanschaffen. Het mooie is dat je met dat ticket ook meteen toegang hebt tot The Hair X-perience. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team!

De foto met de Bekende Nederlander is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! In 2018 stond bijvoorbeeld Fred van Leer voor de kappers klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om op zondagmiddag 26 mei te komen? Dan kun je ook maandag 27 mei nog de Award ophalen tijdens The Hair X-perience. Ook voor het ophalen van een Award op maandag 27 november is een ticket van de verkiezing verreist (dat is ook voor die dag inclusief toegang tot The Hair X-perience). 

 

Alvast gratis aanmelden voor de verkiezing kan hier 

Gold partners

Verkiezing van de leukste Kapper en Kapsalon is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details