Over de verkiezing

We zijn op zoek naar de leukste kapsalons en ZZP Kappers van 2019. Vanaf 25 maart  tot en met 5 mei 2019 kan er in alle gemeentes van Nederland gestemd worden op de leukste kapsalons en ZZP Kappers. Zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers wordt bepaald door de vakjury. 

3 Awards voor Creativiteit
Ook worden er 3 awards uitgereikt voor de genomineerden die de meest creatieve campagne  hebben gerealiseerd om stemmen te werven.

Stemronde en prijzen voor stemmers

Tot en met 5 mei kan iedereen via www.kapperenkapsalon.nl stemmen op zijn of haar favoriete kapper of kapsalon. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst jouw stem bevestigd voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen:

  1. Op de foto met Maik de Boer tijdens Award Uitreiking
  2. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen.
  3. Twee Bioscoopkaartjes

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

  1. Twee vliegtickets naar Ibiza. Aangezien Belwel.nl keuzevrijheid wil bieden met betrekking tot datum, tijdstip en luchthaven van vetrek aan de winnaar wordt dit uitgekeerd in de vorm van een tegoed van 250 euro zodat de winnaar zelf kan boeken.
  2. Een Gratis Dag Wellness toegang voor 2 personen voor een Wellnessresort in het midden van het land. 
  3. Dinerbon t.w.v. 100 euro

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
Kapsalons en ZZP Kappers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een kapsalon of ZZP Kapper kan natuurlijk ook beide titels in de gemeente winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. De landelijke winnaars worden bepaald door de vakjury (zie hieronder). Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Kapsalons en ZZP Kappers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger kunnen op 26 mei 2019 bij de Award Uitreiking ook nog een Gold Award ontvangen.

Vakjury
De vakjury bestaat uit Patrick Donders, Roza Awetisian en Rene Donkel en wordt begeleid door mediapartner Top Hair. Zij maken uit de Provincie Winnaars (op basis van de online stemronde) de keuze voor een landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers. Lees hier meer over de vakjuryleden. 

Award Uitreiking tijdens The Hair X-perience
Op zondagmiddag 26 mei 2019 wordt de verkiezing afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking tijdens The Hair X-perience! Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen, heerlijke bubbels drinken, een leuke winnaarsuiting en gefeliciteerd worden en op de foto met niemand minder dan Maik de Boer? Dan kun je daar voor een ticket/tickets aanschaffen. Het mooie is dat je met dat ticket ook meteen toegang hebt tot The Hair X-perience. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team! Ook krijg je voor ieder besteld ticket tijdens de Award Uitreiking een gratis entree overhandigd voor het heerlijke Thermen Soesterberg.

De foto met Maik de Boer is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! Ook worden op 26 mei de landelijke winnaars bekend gemaakt.

Het programma

13:30 tot 15:45 uur Gemeentewinnaars en Gold winnaars Kapsalons en ZZP Kappers nemen Awards feestelijk in ontvangst en gaan met hun Award op de foto met Maik de Boer (Tip: is de rij om om 13:30 uur lang, ga dan nog even over de beursvloer en sluit dan wat later aan zodat je niet al te lang hoeft te wachten)

16:00 uur - 16:45 uur Award Uitreiking met:

- Bekendmaking en huldiging Creativiteit Awards door Maik de Boer

- Bekendmaking en huldiging Provinciewinnaars Kapsalons en ZZP Kappers

- De vakjury maakt de landelijke winnaar bekend bij de Kapsalons en de ZZP Kappers

Bestel nu kaarten (inclusief toegang tot The Hair X-perience en Thermen Soesterberg).

Ben je niet in de gelegenheid om op zondagmiddag 26 mei te komen? Dan kun je ook maandag 27 mei nog de Award ophalen tijdens The Hair X-perience. Ook voor het ophalen van een Award op maandag 27 november is een award ticket van de verkiezing verreist (dat is ook voor die dag inclusief toegang tot The Hair X-perience). Meer over de Award Uitreiking

Organisatie & Partners
Deze verkiezing wordt organiseerd door Vote Company in samenwerking met The Hair X-perience, Top Hair en Kapperskorting.com /  Haibu Experience Center. Kapperskorting.com is hoofdsponsor van de categorie ZPP Kappers.

Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details