Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.
 

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing of iemand nomineren?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Op deze pagina kan je zien wie er tot nu toe tot de genomineerden behoren. Staat jouw favoriete Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon nog niet in dit overzicht, dan kan je deze hier nomineren.


2. Wie mogen er ZZP kappers, kappers en kapsalons nomineren?
Iedereen mag een Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon nomineren. Als klanten jou nomineren ontvang je daarvan automatisch bericht. Een Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon dient wel een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of een Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon wordt toegelaten tot de verkiezing. 


3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem. Kijk wel eerst even goed of jouw favoriete Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon er niet al tussen staat.


4. Wie heeft mij genomineerd? 
De organisatie heeft in beginsel Kappers, ZZP Kappers en kapsalons voor deze verkiezing geselecteerd. Deze genomineerden zijn hierover geïnformeerd. Kappers, ZZP Kappers of Kapsalons die liever niet genomineerd willen zijn, kunnen zich afmelden door een email te sturen naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina). De organisatie neemt contact op met de betreffende genomineerde om ze te informeren over de nominatie. Op deze pagina kan er genomineerd worden.


5. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Daarnaast kunnen alle winnaars een prachtige fysieke oorkonde ontvangen tijdens de Award Show op 3 juni 2018. Ook worden er digitale uitingen beschikbaar gesteld om de titel uit te dragen. De ervaring is dat het uitdragen van een titel kan leiden tot meer bezoekers, trotste medewerkers en meer omzet. 


6. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de gemeente-, provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.


7. Maken niet alleen de grote kapsalon kans op de gemeentetitel?
Nee, in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)
De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine kapsalon net zoveel kans als een grote kapsalon.
 

8. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Om veel stemmen te werven kan je posters en flyers bestellen met jouw naam er op. Niet verplicht, wel betaalbaar. Meer info over posters en flyers op maat. Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via Social Media zoals Facebook en Twitter uit te dragen. Tot slot werkt het uitstekend indien je jouw klanten een e-mail kan sturen met het verzoek een stem uit te brengen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.


9. Ik heb promotiemateriaal besteld, maar ik heb dit nog niet ontvangen. 
De levertijd van het promotiemateriaal bedraagt circa 2-3 werkdagen. Ga dus eerst na wanneer je een bestelling gedaan hebt en of er sindsdien al meer dan 3 werkdagen versterken zijn. Heb je na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met drukwerkpartner Printshare via mail of telefoon.


10. Waar kan ik de unieke SMS-code van mijn nominatie vinden?
Via deze link kan je snel en eenvoudig de unieke SMS-code van jouw Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon vinden. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht naar nummer 1008 met de tekst "VOTE [UNIEKE SMSCODE]". Let er op dat er een spatie staat tussen het woord VOTE en de unieke SMS-code. Stemmen via SMS mag maximaal 1 keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van jouw stem ontvang je 1 SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 0,90 (exclusief de kosten van je mobiele telefoon).
 

11. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen@kapperenkapsalon.nl
 

12. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende Kappers, ZZP Kappers en kapsalons biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina)


13. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2018 wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Top Hair, The Hair X-perience en FNV Mooi.


14. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie heeft met de partners van de verkiezing kan je gewoon mee doen.

15. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

16. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 6 mei 2018 gestemd worden.


17. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.


18. Ik heb kaarten besteld voor de Award Show. Kan ik de kaarten ook annuleren? 
Het is niet mogelijk om jouw kaarten voor de Award Show te annuleren. Wel kan je de kaarten aan iemand anders geven, want de kaarten zijn niet-persoonsgebonden.

19. Krijg ik met mijn kaart voor de Award Show ook toegang tot de The Hair X-perience?
Jazeker, als je een ticket koopt voor de Award Show heb je ook recht op gratis toegang tot The Hair X-perience die op dezelfde locatie plaatsvindt. Nadat je besteld hebt ontvang je een mail met instructies om ook toegang te krijgen tot The Hair X-perience.

20. Waar vindt de Award Show plaats?
De Award Show vindt plaats in het Award Show Theater in de Evenementenhal Gorinchem:
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Parkeren is hier gratis.

Vragen en antwoorden over de gratis wellnessentree die je bij entreetickets voor Award Uitreiking
 
1. Over welk wellnessresort gaat het?
Dat blijft nog even spannend. Maar het is een gerenomeerd wellnessresort dus echt de moeite waard.
 
2. Wanneer kan ik er heen?
De entreetickets voor het wellnessresort ontvang je bij de Award Uitreiking zelf. Vanaf dat moment kun je reserveren voor maandagen tot en met donderdagen. De uiterste inleverdatum is 30 juni 2018. Echter, het is verstandig om tijdig te reserveren want er geldt een maximum capaciteit per dag. Ook kan het voorkomen dat niet alle maandagen t/m donderdagen voor 28 juni 2018 beschikbaar zijn of dat de entree op bepaalde dagen vanaf een bepaald tijdstip geldt dat na de openingstijd ligt.
 
3. Wat is er precies gratis?
De entree bij het wellnessresort is gratis. Iedere 2e en laatste dinsdag van de maand is het Badkledingdag, hiervoor geldt een badkledingtoeslag van € 4,95 p.p. Indien je gebruik maakt van extra's zoals behandelingen, consumpties, badjassen etc. zijn deze voor eigen rekening.
 
4. Mag er iemand anders in mijn plaats gaan?
Ja, dat mag als bij het reserveren met de codes bij het wellnessresort maar de juiste namen worden doorgegeven. Echter, let op; de codes mogen niet doorverkocht worden!

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met Annemiek During, Moderator van de verkiezing, via vragen@kapperenkapsalon.nl.

 

Gold partners

Verkiezing van de leukste Kapper en Kapsalon is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details