Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd of wilt je (misschien) aanmedelden en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.
 

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing of iemand nomineren?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Op deze pagina kan je zien wie er tot nu toe tot de genomineerden behoren. Staat jouw favoriete ZZP Kapper of Kapsalon nog niet in dit overzicht, dan kan je deze hier nomineren.


2. Wie mogen er ZZP kappers, kappers en kapsalons nomineren?
De redactie van de verkiezing heeft een aantal kapsalons en ZZP Kappers genomineerden. Daarnaast mogen Kapsalons en ZZP Kappers zich zelf aanmelden voor de verkiezing. Er kan niet door klanten genomineerd worden. Zij kunnen wel stemmen tijdens de online stemronde.

ZZP Kappers en Kapsalon kunnen zich hier aanmelden. Een ZZP Kapper of Kapsalon dient wel een bij de Kamer van Koophandel in Nederland te zijn aangemeld en in Nederland gevestigd te zijn. De organisatie beoordeelt of een ZZP Kapper of Kapsalon wordt toegelaten tot de verkiezing. 


3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem en zorgt juist voor een mooie competitie!


4. Wie heeft mij genomineerd? 
De organisatie heeft in beginsel ZZP Kappers en kapsalons voor deze verkiezing geselecteerd. Deze genomineerden zijn hierover geïnformeerd. ZZP Kappers of Kapsalons die liever niet genomineerd willen zijn, kunnen zich afmelden door een email te sturen naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina). De organisatie neemt contact op met de betreffende genomineerde om ze te informeren over de nominatie. Op deze pagina kan er genomineerd worden.


5. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Daarnaast kunnen alle winnaars een prachtige fysieke oorkonde ontvangen tijdens de Award Uitreiking op zondag 26 mei 2019 tijdens The Hair X-perience.  De ervaring is dat het uitdragen van een titel kan leiden tot meer bezoekers, trotse medewerkers en meer omzet. 


6. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de gemeente-, provincie- en landelijke winnaars worden verkozen. Ook worden er 3 awards uitgereikt voor de genomineerden met de meest creatieve campagne om stemmen te werven.


7. Maken niet alleen de grote kapsalon kans op de gemeentetitel?
Nee, in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)


De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine kapsalon net zoveel kans als een grote kapsalon.
 

8. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?

Stuur allereerst een mail met als enige onderwerp en inhoud met een stemoproep. Dat werkt vaak het allerbeste. Voer daarnaast campagne via jullie social media kanalen zoals Facebook.  En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.

Gratis promotiemateriaal


9. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen@kapperenkapsalon.nl
 

10. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende ZZP Kappers en kapsalons biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina)


11. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2018 wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Top Hair, The Hair X-perience en Kapperskorting.


12. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie heeft met de partners van de verkiezing kan je gewoon mee doen.

13. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

14. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 5 mei 2019 gestemd worden.


15. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

 

16. Waarom kost een ticket voor de Award Uitreiking geld als ik gewonnen heb?

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis. Ondanks dat er een heel team klaar zit om alles in goede banen te leiden, er een verkiezingswebsite is etc.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen en gefeliciteerd worden en op de foto met een Bekende Nederlander? Dan kun je daar voor een ticket aanschaffen. Het mooie is dat je met dat ticket ook meteen gratis toegang hebt tot The Hair X-perience. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team!

De foto met de Bekende Nederlander is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! 


17. Ik heb kaarten besteld voor de Award Uitreiking. Kan ik de kaarten ook annuleren? 
Het is niet mogelijk om jouw kaarten voor de Award Uitreiking te annuleren. Wel kan je de kaarten aan iemand anders geven, want de kaarten zijn niet-persoonsgebonden.

 

18 Krijg ik met mijn kaart voor de Award Show ook toegang tot de The Hair X-perience?
Jazeker, als je een ticket koopt voor de Award Uitreiking heb je ook recht op gratis toegang tot The Hair X-perience die op dezelfde locatie plaatsvindt. Nadat je besteld hebt ontvang je een mail met instructies om ook toegang te krijgen tot The Hair X-perience.

Let op: Andersom geldt dat niet. Dus als je alleen een ticket voor The Hair X-perience heb je geen toegang tot de Award Uitreiking.

 

18. Waar vindt de Award Uitreikingplaats?
De Award Show vindt plaats in  in de Evenementenhal Gorinchem:


Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Parkeren is hier gratis.Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op via vragen@kapperenkapsalon.nl.

 

Gold partners

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details