Meest gestelde vragen door genomineerden

Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd of wilt je (misschien) aanmelden en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.
 

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing of iemand aanmelden?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Op deze pagina kan je zien wie er tot nu toe tot de genomineerden behoren. Staat jouw Kapsalon of sta jij nog niet in dit overzicht, dan kan je jezelf of jouw kapsalon hier aanmelden.

Wil jij jouw favoriete ZZP-Kapper of Kapsalon tippen over deze verkiezing, vul dan hier alle gegevens in en wij sturen jouw jouw favoriete ZZP-Kapper of Kapsalon direct een bericht.

2. Wie mogen er Kapsalons en ZZP kappers nomineren?
De redactie van de verkiezing heeft een aantal kapsalons en ZZP Kappers genomineerd. Daarnaast mogen Kapsalons en ZZP Kappers zich zelf aanmelden voor de verkiezing. Er kan niet door klanten genomineerd worden. Zij kunnen wel stemmen tijdens de online stemronde. Jouw favoriete ZZP-Kapper of Kapsalon tippen kan natuurlijk wel. 

ZZP Kappers en Kapsalon kunnen zich hier aanmelden. Een ZZP Kapper of Kapsalon dient wel een bij de Kamer van Koophandel in Nederland te zijn aangemeld en in Nederland gevestigd te zijn. De organisatie beoordeelt of een ZZP Kapper of Kapsalon wordt toegelaten tot de verkiezing. 

3. Waarom gaat de verkiezing in tijden van corona toch door?
Aan verschillende kappers hebben we gevraagd of we de verkiezing in deze onzekere tijden wel doorgang moeten laten vinden. Zij gaven aan van wel omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen. De Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon gaat daarom door. Juist nu is het belangrijk dat jullie kappers, laten zien dat jullie de leukste, beste en mooiste zijn, want kapsalons en ZZP Kappers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer stralend uitziet, maar bieden ook een luisterend oor. In de kapsalon kunnen mensen hun verhaal kwijt. De kapsalon is de hoeksteen van jouw buurt. Jullie verdienen dit podium!

4. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem en zorgt juist voor een mooie competitie!

5. Wie heeft mij genomineerd? 
De organisatie heeft in beginsel ZZP Kappers en kapsalons voor deze verkiezing geselecteerd. Deze genomineerden zijn hierover geïnformeerd. ZZP Kappers of Kapsalons die liever niet genomineerd willen zijn, kunnen zich afmelden door een email te sturen naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina). De organisatie neemt contact op met de betreffende genomineerde om ze te informeren over de nominatie. Op deze pagina kan er genomineerd worden.

6. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Daarnaast kunnen alle winnaars een prachtige oorkonde ontvangen tijdens de Online Award Uitreiking.  De ervaring is dat het uitdragen van een titel kan leiden tot meer bezoekers, trotse medewerkers en meer omzet. 

7. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de gemeente-, provincie- en landelijke winnaars worden verkozen. Ook worden er 3 awards uitgereikt voor de genomineerden met de meest creatieve campagne om stemmen te werven.

8. Maken niet alleen de grote kapsalon kans op de gemeentetitel?
Nee, in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)

De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine kapsalon net zoveel kans als een grote kapsalon.

9. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Stuur allereerst een mail met als enige onderwerp en inhoud met een stemoproep. Dat werkt vaak het allerbeste. Voer daarnaast campagne via jullie social media kanalen zoals Facebook en Instagram. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.

Gratis promotiemateriaal

10. Hoe kunnen mensen op mij stemmen?
Klik hier om jouw directe stemlink op te zoeken. Door op deze link te drukken kunnen mensen op jou of jouw kapsalon stemmen. Deze link kan je bijvoorbeeld ook weer meenemen in jouw promotie via de website of social media-kanalen!

11. Kan ik zelf het promotiemateriaal bewerken?
Dat is zeker mogelijk. Je kan dit bijvoorbeeld doen door middel van een fotobewerkingsprogramma (Gimp is een voorbeeld, deze kan je gratis downloaden op internet). Wanneer je geïnteresseerd bent in de EPS-bestanden, stuur dan een mailtje naar vragen@kapperenkapsalon.nl

12. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen@kapperenkapsalon.nl

13. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende ZZP Kappers en kapsalons biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina)

14. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon 2020 wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Top Hair, The Hair X-perience, United Consumers en Kapperskorting.com.

15. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie heeft met de partners van de verkiezing kan je gewoon mee doen.

16. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

17. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 20 juni 2020 gestemd worden.

18. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

19. Waar vindt de Online Award Uitreiking plaats?
De Online Award Uitreiking uitreiking is 29 juni om 19:00 uur live te volgen via onder meer:

- De Facebookpagina van deze verkiezing

- Het Youtube-kanaal van de verkiezing

- De Facebookpagina van TopHair

- De Facebookpagina van The Hair X-perience

- De Facebookpagina van Kapperskorting.com


Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op via vragen@kapperenkapsalon.nl.

 

Gold partners

Vote Company faciliteert veilig en eerlijk online stemmen voor besloten groepen stemgerechtigden.

Daarnaast is het de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details