Vragen van stemmers

Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Kijk in het overzicht van de genomineerden. Bij het uitbrengen van een stem selecteer je jouw favoriet en breng je een stem uit.


2. Mijn favoriete Kapsalon of ZZP Kapper staat er nog niet tussen. Kan ik hen aanmelden? 
Nomineren als consument/klant is niet mogelijk. Wil jij jouw favoriete ZZP-Kapper of Kapsalon tippen over deze verkiezing, vul dan hier alle gegevens in en wij sturen jouw jouw favoriete ZZP-Kapper of Kapsalon direct een bericht.


3. Wie mogen er genomineerd worden?
Een ZZP kapper of kapsalon dient een bij de Kamer van Koophandel aangemelde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of een ZZP Kapper of Kapsalon wordt toegelaten tot de verkiezing.


4. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in. 


5. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, je kunt de postcode van de kapper of kapasalon waar je op wilt stemmen invullen.
 

6. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. 


7. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete ZZP Kapper of Kapsalon heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina "Tussenstand". Daarbij wordt altijd de ranking gepubliceerd maar niet altijd het aantal stemmen. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om een actuele tussenstand op te vragen/in te zien.
 

8. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.


9. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kan dan op de normale website alsnog stemmen.


10. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan vanaf 6 april tot en met 20 juni 2020 gestemd worden.


14. Hoe worden de winnaars bepaald?
Kappers en kapsalons maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een ZZP Kapper of Kapsalon kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%.

De vakjury is samengesteld en wordt begeleid door mediapartner Top Hair. Zij maken uit de Provincie Winnaars (op basis van de online stemronde) de keuze voor een landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers. 

Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

ZZP Kappers of Kapsalons met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen kunnen tijdens de Online Award Uitreiking ook een Gold Award ontvangen.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info@kapperenkapsalon.nl.

Gold partners

Vote Company faciliteert veilig en eerlijk online stemmen voor besloten groepen stemgerechtigden.

Daarnaast is het de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details